Caiway

System Developer - Schiedam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 22-02-2018 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Schiedam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris Marktconform

Hoe strak, schaalbaar en secure kan een serverpark worden ingericht? Als jouw antwoord ‘extreem’ is, verwelkomen we je graag als System developer!

Ervaren System Developers zijn overal welkom. De vraag is dan ook niet of je ergens aan de slag kunt, maar waar je jouw expertise wilt inzetten. Als jouw voorkeur uitgaat naar een (relatief) kleine, maar snelgroeiende organisatie, waar je DevOps visie op waarde wordt geschat, is Caiway een goede plek om te landen.


Als System Developer ben je lid van het zelforganiserende development team. Dit team verzorgt alle software-innovaties en -optimalisaties die internet, IPTV en VoIP voor zo’n 250.000 huishoudens in de lucht houden. Jij borgt dat onderliggende platformen die ambitie ven faciliteren. Je verzorgt (complexe) technische ontwerpen en vertaalt die naar middleware applicaties, waarbij je programmeer-skills goede diensten bewijzen. Ook beoordeel en bewaak je de werking van middleware, inclusief verwante platformen, systemen en processen. Bijvoorbeeld door de impact van changes te analyseren en te ondervangen. Je bent verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van de Unix/Linux omgevingen (denk FreeBSD, Debian en Ubuntu). Dat geldt ook voor optimalisaties en innovaties van de op VMWare gebaseerde Hyperflex en Dimension data cloud platformen die we intensief benutten, o.a. bij het testen van nieuwe tooling. Dat je als ‘engineering superspecialist’ goed wordt gevonden bij vragen en/of issues, is logisch. Dat geldt ook voor jouw focus op het dichttimmeren van de omgevingen.


Jouw key verantwoordelijkheden

  • Eindverantwoordelijk technische ontwerpen, systeemlandschap en middleware
  • Doorontwikkelen van Unix/Linux, cloud- en virtualisatieomgevingen
  • Initiëren en regisseren van innovatieprojecten op hardware en OS niveau
  • Uitvoeren van audits en waarborgen veiligheid van het IT-landschap
  • Derdelijns ondersteuning business, system thought leader binnen het team


Dit ben jij

Een ervaren System Developer die het klantbelang voorrang verleent. Je bent op zoek naar een rol waarin je jouw handtekening onder het volledige landschap kunt zetten, maar vindt het ook fijn om met één been in de operationele modder te staan. DevOps werken is je passie. Efficiency, schaalbaarheid en veiligheid horen volgen jou hand in hand in hand te gaan. Als Developer ben je analytisch, heb je een stevige visie op het vakgebied en leg je creativiteit aan de dag. Als teamlid ben je samenwerkingsgericht, loyaal en betrouwbaar.


Wat je in ieder geval meeneemt

  • 4+ jaar DevOps engineering ervaring, op technisch ontwerp en middleware niveau
  • In staat om nieuwe systemen en platformen te bedenken en te realiseren
  • Thuis in Unix/Linux (FreeBSD, Debian, Ubuntu), cloud en virtualisatie
  • Scripting kennis is heel welkom, net als ervaring in Perl
  • Goed op de hoogte van security ontwikkelingen (hardware, OS, firewalls)


Dit zijn wij

Als System Developer werk je binnen het Projectmanagement en Development team van het snelgroeiende Caiway. Je hebt vijf directe collega’s met wie je een hecht team vormt. Leuk zijn de toenemende focus op virtualisatie en de vernieuwingen die eigenlijk continu worden uitgerold. Caiway biedt je prima arbeidsvoorwaarden, inclusief de kans om flexibel te werken. Omdat we jouw ontwikkeling belangrijk vinden, investeren we daar continu in. Opleidingen, hackathons, coaching: als jij weet welke kant je op wilt, faciliteren we die ambitie.

Interesse?

Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden System developer, DevOps, Unix/Linux (FreeBSD, Debian, Ubuntu), cloud en virtualisatie, telecom

Contactgegevens

Contactpersoon Nancy van Zanten

Vestigingsplaats

Solliciteer