Caiway

Systeembeheerder ISP serverpark Windows - Schiedam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 06-03-2018 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Schiedam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris Marktconform
Beheer jij het serverpark dat 250.000 huishoudens van internet, IPTV en telefonie voorziet? Caiway daagt je uit om een omvangrijk serverpark in topconditie te houden!


Caiway groeit snel. Een knappe prestatie in een sector met felle concurrentie en sterk prijs/kwaliteitsbewuste klanten. Die groei komt ons dan ook niet aanwaaien, maar is de optelsom van oprechte passie voor onze klanten, (kei)hard werken en een gezonde innovatie- en optimalisatiedrive. Zo future-proofen we ons omvangrijke (VMWare!) serverpark, zodat 250.000 huishoudens kunnen vertrouwen op snel, stabiel internet en interactieve TV.


Als Systeembeheerder ISP serverpark Windows ben je de ‘eindbaas’ van ons on-premise (!) serverpark en voer je van A tot Z de regie over beheers- en optimalisatietrajecten. Daarbij heb je een heldere, maar uitdagende, ambitie: maximale performance bij minimale downtime. Je benut je Windows en VMWare skills om issues snel te signaleren en al even snel op te lossen. Bijvoorbeeld door root cause analyses te maken en externe leveranciers tot actie aan te sporen. Je koppelt bevindingen proactief terug, inclusief slimme verbetervoorstellen, die je overtuigend toelicht. Bovendien voer je configuratiewijzingen door aan servers, applicaties en storage platformen. Denk aan de IPTV-, telefonie- en mailservers die onze klanten 24/7 benutten. Hoewel Caiway momenteel een in-house serverpark heeft, onderzoeken we de pro’s en contra’s van cloud-alternatieven. En daar ligt voor jou een mooie, leading role: hoe zou jij de transitie naar de cloud inrichten? Wat zijn de voor- en nadelen ten aanzien van bijvoorbeeld schaalbaarheid, performance en beheersbaarheid? Als Systeembeheerder ISP Serverpark praat je vandaag mee over de oplossingen van (over)morgen!


Jouw key verantwoordelijkheden

• Je beheert het ISP serverpark (focus: maximale stabiliteit en performance)
• Je lost issues op, inclusief root cause analyses en aansturen leveranciers
• Je voert configuraties door en neemt deel aan innovatieprojecten
• Je denkt (en praat) mee over de kansen van de cloud, inclusief transitievoorstellen

Dit ben jij

Een ervaren storage- en serverparkprofessional met passie voor high-availability omgevingen en een gezond nieuwsgierige instelling. Dat laatste blijkt o.a. uit je interesse in cloudoplossingen en je constante drive om je VMWare skills te upgraden. Je combineert een solide trackrecord als beheerder van omvangrijke enterprise of (nog beter!) ISP omgevingen met procesmatig inzicht en deadlinebestendigheid. Je bent op zoek naar een rol waarin je, veel meer dan bij corporates, je horizon verbreedt en verdiept. Dat je dat soms ’s avonds of in het weekend doet, vind je niet meer dan logisch. Uptime is mission critical!


Wat je in ieder geval meeneemt

• HBO werk- en denkniveau, MCSA/MCSE certificate, MCSD/MCITP is een pre
• Ervaring met het beheren/optimaliseren van Microsoft Windows Server omgevingen
• Microsoft Cloud Solutions Azur en Office365 ervaring is mooi meegenomen
• Organisatorische en communicatieve skills; je kunt mensen overtuigen en meekrijgen


Dit zijn wij

Als Systeembeheerder ISP Serverpark Windows werk je binnen het enthousiaste beheerteam; 12 techies die collegiaal verantwoordelijk zijn voor de klantdiensten internet, televisie en telefonie. Denk aan het beheer van het datanetwerk, de interactieve IPTV headend en het VoIP platform. Je mag rekenen op een open en informatieve setting, waarin eigenwijsheid (mits onderbouwd!) wordt beloond en hebt volop ontwikkel- en doorgroeikansen. Bijvoorbeeld richting zwaardere innovatieprojecten (cloud!) of gespecialiseerde Senior rollen.


Interesse?
Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Systeembeheerder, serverpark, windows, MCSA, MCSE, MCSD, MCITP, telecom

Contactgegevens

Contactpersoon Nancy van Zanten

Vestigingsplaats

Solliciteer