Caiway

Senior Order Entry Specialist - Naaldwijk

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 27-03-2018 Functiecategorie Administratie: Data entry
Standplaats Naaldwijk Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 28 - 32 Salaris Marktconform

Heb jij zo’n beetje alle administratieve uitdagingen overwonnen? En wil je minder ervaren collega’s graag helpen om dat ook te doen?


Orderverwerking klinkt simpel, maar bij Caiway is dat complexer (en dus uitdagender!) dan je misschien denkt. Bovendien is het belang groot, want alleen als orders perfect worden geadministreerd, genieten klanten van al het goeds dat we te bieden hebben. Dat is een heleboel goeds, want Caiway voorziet klanten van snel glasvezelinternet, inspirerende interactieve televisie en betrouwbare telefonie. Wil jij daar een administratieve en coachende bijdrage aan leveren?


Als Senior Order Entry Specialist heb je een aantrekkelijke dubbelrol. Aan de ene kant benut je jouw afgetrainde (administratieve!) spierballen om de orderverwerking te stroomlijnen. Denk aan het verwerken van klantaanmeldingen, het administreren van verhuizingen, het porteren van telefoonnummers, enzovoorts. Uitdagend, want we werken in meerdere gebieden en elk gebied heeft andere ‘eigenaardigheden’. Geldt die aanbieding nu wel of juist niet in Lutjebroek? En hoe zit dat in Monster?


Aan de andere kant ben je de wandelende Wikipedia voor minder ervaren collega’s én ons backoffice. Zo bied je eerste hulp bij orderverwerking-ongelukjes (of, nog beter, voorkom je ze), coach je teamleden en ondersteun je de backoffice bij het afwikkelen van klantcases. Hoewel we niet verwachten dat je dit allemaal binnen één dag voor elkaar bokst, zijn we ook benieuwd naar je mening over de administratieve processen en systemen. Wat kan er anders en beter? En hoe pakken we dat slim aan?


Jouw keyverantwoordelijkheden

  • Je verwerkt de order entry flow, van eerste aanvraag tot verhuizing
  • Je bent de inspirerende vraagbaak en coach van minder ervaren collega’s
  • Je denkt mee over procesverbeteringen en neemt deel aan verbeterprojecten
  • Je managet proceswijzigingen, handleidingen en testscenario’s

Dit ben jij

Een administratieve krachtpatser die feilloos onderscheid maakt tussen incidenten en structurele issues. Constateer je dat een probleem ‘ingebakken’ is, dan ga je actief naar oplossingen op zoek, ook buiten je eigen afdeling. Je weet hoe je mensen mee en zaken voor elkaar krijgt. Je voelt je thuis in geautomatiseerde werkomgevingen en vindt snel je weg in systemen en platformen. Dat je geconcentreerd en nauwkeurig werkt, is voor jou vanzelfsprekend. Elke letter, cijfer en/of leesteken telt!

Wat je in ieder geval meeneemt

  • HBO werk- en denkniveau, je zoekt een job voor 28- 32 uur per week
  • Ervaring met (complexe) administraties, liefst in telecom (of vergelijkbaar)
  • Coachende en communicatieve (!) kwaliteiten, overtuigend en enthousiast
  • Analytisch sterk: je wilt weten waarom iets wel of juist niet werkt
  • Verbeteraar: als iets beter kan, maak je daar enthousiast werk van.

Dit zijn wij

Als Senior Order Entry Specialist voel jij je meteen thuis in het team: 10 collega’s staan klaar om je te verwelkomen en met de in’s en out’s van onze systemen vertrouwd te maken. De setting is nuchter, informeel, bij vlagen hectisch en altijd samenwerkingsgericht. Fouten zijn toegestaan, als je je ervaringen maar deelt, zodat we allemaal van elkaar (blijven) leren. Deze rol biedt de kans door te groeien naar rechterhand van de Teammanager en wordt uiteraard keurig betaald. Bovendien liggen er veel kansen om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Interesse?

Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Administratie: Data entry
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Telecom, Order Entry Specialist, vraagbaak, procesverbeteraar, analytisch

Contactgegevens

Contactpersoon Nancy van Zanten

Vestigingsplaats

Solliciteer