Caiway

Senior Online Marketeer - Schiedam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 28-06-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Schiedam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris Marktconform

Kun jij sturen op de beste balans tussen klant- en merkdenken?


We leven online. En dus heeft online de marketingtoekomst. Als organisatie wil je immers zijn waar je klanten zijn. Maar het speelveld is complexer dan ooit. Zo worden advertenties vaak genegeerd. Of door adblockers onderschept. Gelukkig is er (veel) meer goed dan slecht nieuws, want het aantal touchpoints neemt toe en dat geldt ook voor de manieren waarop we klanten kunnen engagen, bijvoorbeeld via social en gepersonaliseerde customer journeys. Wil jij daar een strategische, coachende én operationele bijdrage aan leveren?

Als Senior Online Marketeer zoek én vind je de beste balans tussen klant- en merkdenken. Vanuit je ambitie om www.caiway.nl tot de ‘thuishaven’ voor iedereen die een provider zoekt te maken, zoom je in op strategische vraagstukken: hoe en via welke kanalen kun je de targets realiseren? Uiteraard stuur je op het maximaal haalbare: de hoogste positie van de SERP. Dat klinkt alsof je puur ‘sleutelt’ aan het saleskanaal, maar dat is niet zo. Ook het beoordelen en verbeteren van customer journeys (denk: inspiratief, herkenbaar en bovenal relevant), het maximaliseren van onze aanwezigheid op social, het lanceren van selfservices en webcare tools die klantwaarde toevoegen, behoren tot de scope. Net als het (beter) benutten van klantdata, inclusief het realiseren van een schaalbaar customer dataplatform.

Verder vergroot je het bereik, bijvoorbeeld door partnerschappen met online platformen te initiëren, en optimaliseer je conversies, waarbij je de funnel samen met de Online Marketeeronder de loep neemt. Bovendien sta je aan de basis van een A/B testplan dat inzichtelijk maakt welke aanpak tot het beste commerciële resultaat leidt. Een heleboel uitdagingen dus, zowel direct als op de langere termijn. Uitdagingen die je, zonder jezelf een paar keer te klonen, niet allemaal solo kunt overwinnen. En dat hoeft ook niet, want je kunt terugvallen op de expertise van de door jou gecoachte Online Marketeer en Social Media/Content Manager. Jij vervolmaakt onze online strategie. Het team maakt de ambities werkelijkheid.


Jouw key verantwoordelijkheden:

  • Online marketing sparringpartner directie/inhoudelijk coach team
  • Doorontwikkelen online (data) strategie, kanalen en customer journey
  • Vergroten bereik en vervolmaken funnel
  • Stimuleren Caiway awareness en regisseren samenwerking met partners
  • Uitrollen en coördineren van campagnes, beheren marketingbudget, bewaken KPI’s

Dit ben jij

Een ervaren online marketeer die graag fact-based onderneemt: ‘mooie campagnes’ zijn leuk, maar het resultaat telt. Je hebt een strategische kijk op het totale online spectrum, maar zoomt liefst in op awareness, marketing en sales. Hoewel dit geen IT-rol is, is het wel belangrijk dat je de Scrum filosofie omarmt (ervaring welkom!) en het Agile gedachtengoed op teamleden kunt overdragen.


Wat je in ieder geval meeneemt:

  • HBO/WO, 8+ jaar B2C ervaring, 3+ jaar in een senior of coachende rol
  • Scrum & Agile ervaring, actuele kennis van online marketingtechnieken
  • Je kunt mensen in hun kracht zetten en durft ze op resultaat te laten sturen
  • Waarmaker: je combineert strategisch denkvermogen met een neusje voor de finish

Dit zijn wij

Een (razend)snel groeiende aanbieder van (razend)snel glasvezel internet. Een organisatie ook die het beste van twee werelden combineert: de informele en toekomstgerichte cultuur van een techbedrijf met de no-nonsense mentaliteit die onze Westlandse wortels verraadt. Daarover gesproken: we verhuizen binnenkort naar het dak van het NS station in Schiedam; goed bereikbaar dus! En de sfeer? Die is open, informeel en pionierend. Als uitdager van grote providers hebben we er lol in om concullega’s het vuur aan de schenen te leggen. Ook belangrijk; Caiway investeert in je ontwikkeling. Als jij je wilt verbreden of verdiepen, kan dat.


Interesse? Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Online marketeer, Senior, content, Scrum en Agile, Telecom

Contactgegevens

Contactpersoon Nancy van Zanten

Vestigingsplaats

Solliciteer