Caiway

Senior Database Marketing - Naaldwijk

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 04-10-2017 Functiecategorie Marketing
Standplaats Naaldwijk Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform

Altijd al willen meebouwen aan een volledig Customer Intelligence platform? Caiway daagt je uit om onze database marketing initiatieven vorm en inhoud te geven!


Caiway groeit snel. Een knappe prestatie in een sector met felle concurrentie en sterk prijs/kwaliteitsbewuste klanten. Die mooie groeicijfers komen ons niet aanwaaien, maar zijn de optelsom van passie voor onze klanten, (kei)hard werken, de drive om te innoveren en een gezonde ambitie. Hoe gezond? De komende jaren willen we 500.000 nieuwe huishoudens op glasvezel aansluiten. Inmiddels krijgt Caiway dan ook het karakter van een big data organisatie. Maar welke insights hebben écht meerwaarde voor klant en organisatie? En hoe richten we ons customer intelligence platform schaalbaar in?


Als Senior Database Marketing geef je vorm en inhoud aan onze customer intelligence strategie. Uiteraard sta je er niet alleen voor, want je bent inspirerend aanvoerder van ons ‘virtuele’ customer intelligence team. Virtueel? Ja, want de vier analisten zijn strategisch binnen de operatie gepositioneerd, zodat we feeling met de business houden. Jij benut je database marketing skills om quick wins te boeken.Doemen er actionable insights uit de big data mist op die marketeers kunnen benutten? Jij duikt diep de data in, verzorgt fact-based rapportages en analyses en evangeliseert het klant-denken. Bovendien help je om de strategie steeds verder te vervolmaken. Je kijkt kritisch naar de inzet van de verschillende tools waarbij je uiteraard verbeterprojecten bedenkt en regisseert. Wat deze rol extra interessant maakt, is onze sterk lokale marketingoriëntatie, waardoor insights uit gebied X niet automatisch bruikbaar zijn in gebied Y. En andersom.


Jouw key verantwoordelijkheden

  • Thought leader op customer intelligence / database marketing gebied
  • Aanvoerder en inhoudelijk coach van het ‘virtuele’ database marketing team (4 fte)
  • Formuleren en uitrollen database marketing strategie, inclusief tooling/dashboards
  • Je interpreteert en analyseert data, signaleert trends en trendbreuken en adviseert over de impact
  • Je genereert rapportages en maakt selecties

Dit ben jij

Een geboren analist (je werkte al in Excel voordat je kon schaken) met een innovatieve kijk op customer intelligence en het communicatieve talent om die visie over te brengen. Complexe databases en gegevenssets zijn je tweede huis. Je vindt afwisseling fijn en stapt graag weer in de data modder als je uit een meeting over de strategie komt. Misschien heb je een achtergrond bij een corporate organisatie en wil je jouw ideeën graag ‘zonder strak keurslijf’ doorvoeren, waarbij je niet inzoomt op deelaspecten, maar het hele framework (mede) ontwikkelt. Uiteraard combineer je strategische kwaliteiten met passie voor de operatie. Je ziet graag wat er met je insights gebeurt! Leidinggevende ervaring is welkom, maar geen deal breaker.


Wat je in ieder geval meeneemt

  • WO achtergrond en 3+ jaar relevante ervaring
  • Relevant staat voor: database marketing, fact-based advisering
  • Je bent op zoek naar een rol op het snijvlak van strategie en operatie
  • Sterk samenwerkingsgericht, entrepreneurial, je praat bevlogen over je vak

Dit zijn wij

Als Senior Database Marketing coach je het virtuele team (4 fte) dat de customer intelligence strategie voor Caiway verder vormgeeft. De setting is informeel (je jasje/dasje combo mag in de kast blijven hangen) en alle deuren staan open, ook die van de directie. Als ambassadeur van customer intelligence denken, heb je veel impact en mag je rekenen op support vanuit de top van de marketingorganisatie. Bij Caiway werken we graag en vaak in multidisciplinaire teams (niks leuker dan van elkaar leren) en investeren we volop in je ontwikkeling. Als jij je wilt verbreden of verdiepen, faciliteren we die ambitie!


Interesse?

We lezen graag je motivatie en CV. Deze kun je insturen door op de button ‘Solliciteer’ te klikken.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Database marketing Econometrie Analyst Analist

Contactgegevens

Contactpersoon Nancy van Zanten

Vestigingsplaats

Solliciteer