Caiway

Online Marketeer - Schiedam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-08-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Schiedam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform

We zouden hier een clickbait titel boven kunnen zetten

Maar daar tuin je als goede online marketeer natuurlijk niet in


Bovendien heeft deze vacature geen clickbait titel nodig, want de rol is spannend genoeg! Dat heeft veel te maken met de afwisselende inhoud van het werk, maar ook met de sfeer en positionering van Caiway. We groeien namelijk snel, maar zijn nog lang geen gekeurslijfde corporate, zodat er veel ruimte ligt om écht een verschil te maken en alles uit je online marketing talent te halen!


Als Online Marketeer doe je waar je goed in bent, zoals conversie-maximalisatie door Google Analytics en andere online tooling slim in te zetten. Je houdt de online sales scherp in de gaten en draait aan de juiste knoppen om targets te behalen of, nog beter, te overtreffen. Dat je collega’s feilloos kunt uitleggen hoe de cijfers zijn opgebouwd is voor jou vanzelfsprekend, want je weet precies welke campagne live is en via welke kanalen traffic en conversie komen.


Voor de vertaling van offline campagnes naar online conversieknallers werk je intensief samen met creatieve bureaus. Daarbij borg jij dat er data-driven wordt geoptimaliseerd, bijvoorbeeld door KPI’s per kanaal (SEO, SEA, display, affiliates) te analyseren en het bureau daarop aan te sturen. Ook verzorg je content voor landingspagina’s op caiway.nl, voer je A/B tests uit en leer je van de resultaten uit Hotjar. Nuttige inzichten voor websiteverbeteringen!


Leuk is dat je de kans hebt om je marketingvizier te verbreden. We hebben een gezonde online ambitie en willen starten met profiling, segmentatie en marketing automation. Als jij werk wilt maken van een prospectdatabase en leadgeneratie wilt aanjagen, liefst op basis van je kennis van e-mail marketing en B2C marketing automation, graag! Klinkt als veel werk. Is veel werk. Maar je staat er niet alleen voor, want je werkt samen met onze senior online marketeer, de site en de content manager.

Jouw key verantwoordelijkheden

 • Verantwoordelijk voor online conversie & optimalisatie
 • Analyseren web performance en doorvertalen naar verbeteringen
 • Opzetten en doorontwikkelen A/B testing
 • Aansturen van online media bureau bij de optimalisatie van SEA/display campagnes
 • Zorgen voor zoekmachineoptimalisatie


Dit ben jij

Een frisfruitige, gedreven en resultaatgerichte Online Marketeer die niet zozeer op zoek is naar ‘een’ baan, maar naar een rol waarin je het verschil kunt maken. Je combineert een analytische mindset met creatief denkvermogen en wilt de tools van morgen vandaag ontdekken. Je kunt goed solo vliegen, maar voelt je nog beter als je inzichten met teamleden kunt uitwisselen.


Wat je in ieder geval meeneemt

 • Een relevante Master of Bachelor, 3-5 jaar commerciële marketingervaring
 • Google Analytics, SEO/SEA, display, Hotjar ervaring
 • Ervaring met e-mail marketing/marketing automation is een flinke pre
 • Ervaring (of stevige affiniteit) met affiliates is dat ook
 • Commercieel gedreven, leergierige kansendenker
 • Bereid de extra stap te zetten, ook als dat niet tijdens kantooruren lukt


Dit zijn wij

Een (razend)snel groeiende aanbieder van (razend)snel glasvezel internet. Een organisatie ook die het beste van twee werelden combineert: de open, informele en toekomstgerichte cultuur van een techbedrijf met de ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit van het Westland. Je bent lid van het team dat verantwoordelijk is voor de online strategie. De setting is informeel en alle deuren staan open, ook die van de directie. Bij Caiway investeren we volop in je ontwikkeling. Als jij je wilt verbreden of verdiepen, faciliteren we die ambitie!

Interesse? Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Telecom, Online Markerting, Google Analytics, Hotjar, marketing automation

Contactgegevens

Contactpersoon Nancy van Zanten

Vestigingsplaats

Solliciteer