Caiway

Online Klantenservice Medewerker - Schiedam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 23-01-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Schiedam Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Interim met uitzicht op vast
Uren 16 - 24 Salaris €10,48 bruto per uur
Vloggen? Bloggen? Snapchat? Als jij die termen niet hoeft te Googelen, rollen we de rode loper voor je uit!


Caiway groeit snel. We zijn een informele en innovatieve provider van glasvezel(!) internet, IPTV en telefonie. Een succesvolle aanbieder, want de organisatie groeit in rap tempo, wat ook kansen voor jou oplevert. Een knappe prestatie in een sector met felle concurrentie en prijs-en kwaliteitsbewuste klanten. Die mooie groeicijfers komen ons niet aanwaaien. Wel zijn ze de optelsom van passie voor onze klanten, (kei)hard werken, de drive om te innoveren en een gezonde ambitie. Hoe gezond? De komende jaren willen we 500.000 nieuwe huishoudens op glasvezel aansluiten.

WAT GA JE DOEN?

Als Online Klantenservice Medewerker beantwoord je zowel verkoop- als servicegerichte vragen. Je bent dagelijks actief op internet en communiceert rechtstreeks met de klant via Facebook, Twitter en Chat. Heel afwisselend, want de ene keer help je klanten om het bestelproces vlot te laten afronden en de volgende keer weet je knelpunten om te zetten naar kansen om ontevredenheid naar ambassadeurschap om te buigen.

Je gaat actief het dialoog aan met de klant met uiteenlopende vragen over de producten en diensten en je sluit het gesprek pas af als de klant een ‘holycrapdatisgoedopgelost’ gevoel heeft. Je beschikt dan ook over veel empathisch vermogen en denkt out of the box om nieuwe ideeën toe te passen en/of te reageren op de klanten. Communicatieve skills zijn dus een echte must have!

JOUW SPECS

  • MBO-4/HBO werk en denk niveau;
  • Je zoekt een job voor 16-24 uur en bent daar flexibel in (minimaal 2 avonden per week en beschikbaar in het weekend);
  • Werktijden tussen 9.00 uur en 21.00 uur van maandag t/m zondag;
  • Je taalvaardigheid is subliem en bent een social media addict;
  • Beschikbaar voor de training van 2 weken;
  • Flinke dosis overtuigingskracht en een commerciële instelling.

ONZE SPECS
Als medewerker Klantenservice ben je onderdeel vaneen team van meer dan 80 enthousiaste collega’s. We bieden je een plezierige en afwisselende functie binnen een team met veel eigen verantwoordelijkheden. De setting is no-nonsense, een beetje geeky en sterk samenwerkingsgericht. Fouten zijn toegestaan. Teamleden leren van jou. Jij van hen. Bovendien kun je verdiepende trainingen volgen (de eerste duurt twee weken en start je asap) en jezelf ontwikkelen tot (bijvoorbeeld) teamleider of technisch specialist.

EN DE CIJFERS?

Je verdient € 10,48 bruto per uur, ontvangt 8% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding. Werk je op zaterdagavond of op zondag dan is er een extra toeslag. Maar wat je leert (trainingen, opleidingen, sharen van best practices) is natuurlijk priceless. Bovendien behaal je het mooiste cijfer helemaal zelf: een 8 of 9 van de klant. Wij zullen jou (tijdelijk) onderbrengen bij onze uitzendpartner Careermaker met uitzicht op een vast contract bij Caiway.

MEER INFORMATIE?

Don’t be a stranger! We vertellen je graag meer over Caiway, over de procedure en over jouw kansen. Je kunt hiervoor contact opnemen met Manuel Klebach (Teammanager) op telefoonnummer 06-33926778. Nu al enthousiast? De button ‘Solliciteren’ krijgt graag een tikje!

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Online, klantenservice, glasvezel, internet, IPTV en telefonie, callcenter

Contactgegevens

Contactpersoon Manuel Klebach

Vestigingsplaats

Solliciteer