Caiway

Relatiemanager B2B Glasvezelprojecten - Schiedam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-08-2018 Functiecategorie Commercieel - Business Developm...
Standplaats Schiedam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform

Kun jij de meerwaarde van glasvezelinternet vanuit alle invalshoeken belichten?

Snel. Betrouwbaar. Toekomstbestendig. Dat zijn de drie meest in het oog springende voordelen van glasvezelverbindingen en (dus) ook de redenen waarom bedrijven graag op glasvezel worden aangesloten. Maar naast die evidente voordelen, levert glasvezel ook indirecte winst op. Voor gemeenten bijvoorbeeld, want als een bedrijventerrein op glasvezel is aangesloten, vergroot dat de aantrekkingskracht en vitaliteit van het gebied. Veel voordelen dus. Kun jij alle stakeholders daarvan overtuigen?

Als Relatiemanager B2B Glasvezelprojecten lever je een grote bijdrage aan onze ambitie om een flink aantal bedrijfs- en recreatieterreinen te verglazen. Je bent namelijk hét aanspreekpunt van lokale stakeholders, variërend van ICT leveranciers tot individuele ondernemers en hun diverse verenigingen. Aan jou om de, soms divergerende, belangen tot in detail in kaart te brengen en die slim en effectief te alignen. Dat vereist een combinatie van inspirerend ambassadeurschap, overtuigingskracht en het vermogen om eventuele issues snel, slagvaardig en in tandem met alle betrokkenen op te lossen. Twijfelen ondernemers aan de snelheid? Wat zijn de belangrijke ICT dienstverleners en hoe haak jij ze aan bij het project? Jij managet en committeert alle stakeholders en borgt, samen met je team, dat alle neuzen dezelfde kant op staan, namelijk in de richting van snel zakelijk glasvezel.


Jouw key verantwoordelijkheden

  • Inventariseren van lokale behoeften, kansen en belemmeringen van glasvezelprojecten
  • Proactief werven van en samenwerken met ICT resellers
  • Enthousiasmeren en committeren van alle lokale stakeholders
  • Lokaal aanwezig zijn en alle partijen voorzien van de juiste informatie
  • Managen van uitdagingen tijdens de vraagbundeling


Dit ben jij

Iemand die van nature in verbindingen denkt en het talent heeft om in korte tijd een positie als trusted advisor te claimen binnen lokale gemeenschappen. Aan de vergadertafel zorg je voor enthousiasme en straal je vertrouwen uit. Je combineert de gunfactor met bewezen projectmanagementkwaliteiten, kunt reële bezwaren van onderbuikgevoelens onderscheiden en weet hoe je weerstanden overwint. Verder is het belangrijk dat je gestructureerd werkt, meerdere projecten tegelijk kunt managen en een teamspeler bent die onze projectmanager en communicatieadviseur graag ondersteunt.

Wat je in ieder geval mee neemt

  • HBO werk- en denkniveau, ervaring in telecom en ICT is wenselijk
  • Sociale skills, makkelijk in de omgang, maar geen push-over
  • Het vermogen om je in anderen te verplaatsen
  • Je staat er op die momenten dat het nodig is; ook buiten kantoortijd
  • Als je in het midden van het land woont, is dat wel zo handig, want de projecten kunnen overal in Nederland plaatsvinden


Dit zijn wij

In deze rol werk je binnen ons nieuwe B2B team, bestaande uit een GEO analist, commerciële projectleider en een communicatie adviseur. Je start in Rotterdam, maar verkast in de loop van 2019 naar ons nieuwe hoofdkantoor bij Schiedam CS. En de sfeer? Die is open, informeel, no-nonsense en pionierend. Bijzonder: het ‘verglazen’ van bedrijventerreinen is niet alleen technisch uitdagend en commercieel interessant, maar levert ook nog eens een wezenlijke bijdrage aan de vitaliteit van de betrokken terreinen.


Interesse? Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Telecom, ICT ervaring, commercieel, slagvaardig, ambassadeurschap, glasvezel, B2B

Contactgegevens

Contactpersoon Nancy van Zanten

Vestigingsplaats

Solliciteer