Caiway

Netwerkbeheerder ISP Backbone - Naaldwijk

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 11-01-2018 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Naaldwijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform
Waarborg jij dat 250.000 huishoudens 24/7 van snel en stabiel internet profiteren? Caiway daagt je uit om onze ISP backbone te onderhouden en te optimaliseren!

Caiway groeit snel. Een knappe prestatie in een sector met felle concurrentie en sterk prijs/kwaliteitsbewuste klanten. Die groei komt ons dan ook niet aanwaaien, maar is de optelsom van oprechte passie voor onze klanten, (kei)hard werken, en een gezonde innovatie- en optimalisatiedrive. Zo future-proofen we de technische infrastructuur, zodat ruim 250.000 huishoudens kunnen vertrouwen op snel, stabiel internet en interactieve TV. Iets voor jou?

Als Netwerkbeheerder ISP Backbone duik je diep onder de motorkap van de technische infrastructuur die meer dan 250k huishoudens van glasvezelinternet, interactieve TV en telefonie voorziet. Een uitdagende ‘dubbelrol’, want je bent zowel troubleshooter als proactief beheerder van onze ISP backbone. In die eerste rol zet je alles op alles om issues snel en slagvaardig op te lossen. Bijvoorbeeld door root cause analyses te maken. Als beheerder zoom je in op het optimaliseren van de performance (stabiliteit, beschikbaarheid), waarbij je echt al jouw netwerk skills kunt én moet benutten.

Uiteraard wordt er ook een beroep op je gedaan bij configuratiewijzigingen in het netwerk en de televisie headend. Daar zitten (voor de klant!) zeer zichtbare projecten tussen. Denk aan het optimaliseren van Netflix caching, zodat klanten hun favoriete films en series nog sneller kunnen zien. Of aan het uitbreiden van onze netwerkcapaciteit, zodat we klanten Replay TV kunnen aanbieden. Dit betekent dat je met heel diverse technologieën en tooling in aanraking komt. Bij Caiway ontwikkel je je dus snel tot een ISP backbone allrounder!


Jouw key verantwoordelijkheden
• Je beheert de ISP backbone en maximaliseert de performance
• Je lost issues op, inclusief root cause analyses en aansturen leveranciers
• Je voert configuraties door en neemt deel aan innovatieprojecten
• Je denkt (en praat) mee over verbeterkansen; je bent immers onze specialist!

Dit ben jij
Een enthousiaste Netwerkbeheerder met passie voor nieuwe technologieën. Wat jij vandaag niet over Cisco networking weet, weet je uiterlijk overmorgen. Je vindt het leuk om in een compact (maar gedreven!) team met zeer diverse tools en technologieën te werken, zodat je jouw netwerkhorizon snel verbreedt. Je bent een geboren troubleshooter die weet dat storingen zich niet aan kantoortijden houden en vindt het geen probleem om één week per maand ‘on call’ te zijn. Je zoekt een rol waarin je – veel meer dan bij corporates – de kans hebt om het verschil voor de klant te maken.

Wat je in ieder geval meeneemt
• HBO werk- en denkniveau, CCNA certificatie, kennis van Unix is een pre.
• Ervaring met het beheren/optimaliseren van IP-netwerken
• Je bent organisatorisch sterk, deadlinebestendig en hebt procesmatig inzicht
• Communicatieve skills, initiatiefrijk, teamspeler pur sang


Dit zijn wij

Als Netwerkbeheerder ISP Backbone werk je binnen het enthousiaste beheerteam; 12 techies die collegiaal verantwoordelijk zijn voor de klantdiensten internet, televisie en telefonie. Denk aan het beheer van het datanetwerk, de interactieve IPTV headend en het VoIP platform. Je mag rekenen op een open en informatieve setting, waarin eigenwijsheid (mits onderbouwd!) wordt beloond en hebt volop ontwikkel- en doorgroeikansen. Bijvoorbeeld richting zwaardere innovatieprojecten of meer gespecialiseerde, Senior rollen.


Interesse? Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Netwerkbeheerder, Unix, CCNA, ISP Backbone

Contactgegevens

Contactpersoon Nancy van Zanten

Vestigingsplaats

Solliciteer