Caiway

Merk Communicatie Adviseur - Schiedam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 16-10-2018 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Schiedam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform
Hoe sterk maak jij ons merk?


Voor brood naar de bakker. Voor glasvezelinternet naar Caiway. Als je die mindset weet te creëren, is je missie geslaagd. Maar we nemen ook met (iets) minder genoegen, want Caiway is van huis uit sterk in sommige gebieden, dus het zal nog even duren voordat heel Nederland ons aanbod weet te vinden. Dat aanbod verdient het trouwens wel om massaal omarmd te worden, want onze glasvezelverbindingen combineren hoge snelheid met bewezen betrouwbaarheid. Wil jij onze toch al snelle groei versnellen door on- en offline merkcampagnes te regisseren?


Als Merk Communicatie Adviseur ontwikkel en coördineer je merkcampagnes die Caiway stevig op de kaart zetten. Dat doe je niet solo, want je werkt intensief samen met onze media- en reclamebureaus die een flink mespuntje creativiteit inbrengen. Aan jou om te borgen dat die creativiteit effectief wordt aangewend, bijvoorbeeld door strakke briefings op te stellen, zodat bureaus weten welke kant we op willen. En waarom. Je beoordeelt concepten en producties, geeft feedback vanuit merkperspectief en borgt dat de campagnes op tijd live gaan. Uiteraard stuur je altijd op de juiste balans tussen merkbelevenis en commercieel resultaat.

Om tot goede inhoudelijke campagnes te komen, ga je regelmatig intern de boer op en inventariseer je de wensen/ideeën van collega’s binnen marketing en sales. Bovendien zorg je ervoor dat ze gedurende de campagnes alignet blijven. Ook proactieve monitoring van de tussentijdse resultaten en bijsturen als die wat achterblijven, behoren tot de scope. Net als het intern uitdragen van de merkidentiteit (interne campagnes), zodat al onze medewerkers zich ontpoppen tot authentieke merkambassadeurs.


Jouw key verantwoordelijkheden
• Opzetten, coördineren en uitvoeren van on- en offline merkcampagnes
• Positief/kritisch sparringpartner van externe media- en reclamebureaus
• Live zetten campagnes, monitoren performance, bijsturen waar nodig
• Intern ambassadeur van het merkdenken en alignen van alle collega’s


Dit ben jij
Een merkdenker. Maar vooral een merkdoener. Iemand dus die ‘het grotere merkplaatje’ snapt én weet hoe je dat vertaalt naar concrete campagnes. Die je bovendien naar de finish kunt brengen. Het schrijven van heldere briefings gaat je goed af, net als het beoordelen van creatieve concepten en het sturen op deadlines. Verder is het belangrijk dat je de dynamiek tussen on- en offline begrijpt én daar samenhang in kunt creëren. Hoewel je als merkdenker het vizier vaak openzet voor de buitenwereld, vind je het ook leuk om collega’s uit te leggen waarom ‘gewoon goed’ zo’n ‘gewoon goede’ merkgedachte is.


Wat je in ieder geval met je meebrengt
• Hbo werk- en denkniveau, liefst opleiding op marketing/communicatiegebied
• Paar jaar communicatie-ervaring bij een reclamebureau of aan adverteerderszijde
• Overtuigend sparringpartner voor onze bureaus
• Energieke zelfstarter die actief naar verbinding zoekt


Dit zijn wij
Een (razend)snel groeiende aanbieder van (razend)snel glasvezel internet. Caiway is sinds kort gevestigd op een centrale locatie in Schiedam, waar ook onze nieuwe collega’s van Delta aanschuiven. De sfeer is open, informeel, no-nonsense en pionierend. Gewoon goed dus! Net als je salaris, de locatie waar je aan de slag gaat en de collega’s met wie je samenwerkt.


Interesse? Solliciteer dan door op de button ‘Solliciteer direct’ te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Telecom, communicatieprofessional, on- en offline merkcampagnes, oplossingsgericht

Contactgegevens

Contactpersoon Nancy van Zanten

Vestigingsplaats

Solliciteer