Caiway

Geo Analist Glasvezelprojecten - Schiedam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-08-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats Schiedam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform

Vormen jouw infrastructurele analyses een solide basis voor grote investeringsbeslissingen?

Zo’n 500.000 huishoudens in buitengebieden aansluiten op razendsnel glasvezel. Dat is onze ambitie. Maar het is niet de enige. CAIW wil daarnaast zoveel mogelijk bedrijven van de snelheid en betrouwbaarheid van glasvezel laten profiteren. Tijdens onze projecten komen we allerlei bedrijfs- en recreatieterreinen tegen. Op welke locaties heeft glasvezel toegevoegde waarde voor aanwezige en/of toekomstige ondernemers? Welke terreinen zijn groot genoeg om de forse investering te rechtvaardigen? Jouw infrastructurele analyses maken het feilloos duidelijk!

Als GEO analist onderzoek je welke bedrijfs- en recreatieterreinen voldoende commerciële potentie hebben om verglaast te worden. Omdat jouw analyses de basis vormen voor investeringsbeslissingen, is de rol bijzonder impactrijk. Je analyseert de bestaande infrastructuur, inclusief het gebruik, op basis van deskresearch, waarbij je intensief gebruik maakt van een geo-dataprogramma. Hoe wordt het terrein benut? Is er sprake van een diversiteit aan kleine ondernemingen of gaat het om grote bedrijven? Ook breng je in kaart hoe de gebieden van internet worden voorzien en onderzoek je de backhauls richting deze terreinen. Door infrastructurele data te combineren met overige gegevens (denk aan KvK data) kunnen we goed onderbouwde beslissingen nemen. Beslissingen waar (hopelijk ontelbare) ondernemingen blij van worden!

Jouw key verantwoordelijkheden

  • Analyseren van het gebruik van telecominfrastructuren op bedrijventerreinen
  • Inzichtelijk maken van backhauls per individueel gebied
  • Genereren van postcodelijsten met aanvullende (relevante) data
  • Verwerken van al jouw gegevens in een rapportage, liefst voorzien van aanbevelingen

Dit ben jij

Een slimme analyticus die de juiste data boven tafel tovert en er de juiste conclusies aan verbindt. Denk daarbij niet alleen aan harde data, maar ook aan overige locatiegegevens, bijvoorbeeld door te bellen met gemeenten, ondernemersverenigingen en andere partijen die je verder kunnen helpen. Kennis van breedbandstructuren (en hoe die tot stand komen) is heel wenselijk. Analytisch talent en het vermogen om (complexe) informatie helder te formuleren en overtuigend te onderbouwen zijn echter veel belangrijker.

Wat je in ieder geval mee neemt

  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van en ervaring met telecom infrastructuren is een flinke pre
  • Dat geldt ook voor ervaring met geo-dataprogramma’s
  • Enthousiasme en de drive om een actieve bijdrage aan een nieuw team te leveren

Dit zijn wij

In deze rol werk je binnen ons nieuwe B2B team; een relatiemanager, commerciele specialist en communicatie adviseur. Het team is ambitieus en eager, maar we werken met een gezonde dosis realiteitszin. Je start op onze locatie in Rotterdam, maar verhuist in de loop van 2019 naar ons nieuwe hoofdkantoor bij Schiedam CS. En de sfeer? Die is open, informeel, no-nonsense en pionierend. Bijzonder: het verglazen van bedrijventerreinen is niet alleen technisch uitdagend en commercieel interessant, maar levert ook nog eens een wezenlijke bijdrage aan de vitaliteit van de betrokken terreinen.

Interesse? Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Telecom, infrastructuur, geo-dataprogramma's, breedbandstructuren, glasvezel, B2B

Contactgegevens

Contactpersoon Nancy van Zanten

Vestigingsplaats

Solliciteer