Caiway

Communicatie Adviseur B2B - Schiedam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-08-2018 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Schiedam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform

Spreek jij vloeiend B2B?


Snel. Betrouwbaar. Toekomstbestendig. Dat zijn de drie meest in het oog springende voordelen van glasvezelverbindingen en (dus) ook de redenen waarom bedrijven graag op glasvezel worden aangesloten. Maar niet alle bedrijven kunnen al voor glasvezel kiezen, want de meeste bedrijventerreinen zijn niet op glasvezel aangesloten. Daar wil (en gaat!) CAIW in hoog tempo verandering in brengen. Beschik jij over de communicatieve slagkracht om de bedrijven op die locaties van de meerwaarde van glasvezel te overtuigen?

Als Communicatie Adviseur B2B laat jij de betrokken ondernemers kennismaken met de (grote) voordelen van glasvezel. Dat start met het op de kaart zetten van de initiatieven, zodat er buzz ontstaat en bedrijven worden getriggerd om zich aan te sluiten. Vanuit je ambitie om nieuwe en bestaande vraagbundelingen (projecten kunnen alleen doorgang vinden bij voldoende animo) te ondersteunen, geef je vorm en inhoud aan alle communicatie. Online. En Offline. Denk bijvoorbeeld aan het (laten) vormgeven van old school flyers en brochures, maar ook aan social media campagnes, het updaten van onze website en het betrekken van lokale media bij de campagne. Je bent dus echt van start tot (succesvolle) finish bij de projecten betrokken. Hoewel je communicatie vooral gericht is op het enthousiasmeren en verbinden van de B2B doelgroep, stopt je inzet niet na afronding van de vraagbundeling. Ook tijdens de aanleg en oplevering willen we aanstaande klanten perfect op de hoogte houden. En daar ben jij de aangewezen persoon voor.


Jouw key verantwoordelijkheden

  • Ontwikkelen van effectieve, doelgroepgerichte communicatiemiddelen
  • Regisseren van on- en offline campagnes, inclusief sociale media
  • Briefen van externe partijen (bureaus, drukkers) en beoordelen aangeleverd materiaal
  • Ondersteunen van projectcommunicatie, van A-Z
  • Retentie en campagnes in bestaande gebieden


Dit ben jij

Een allround B2B communicatieprofessional die feilloos aanvoelt hoe ondernemers benaderd willen worden en dat besef kan omzetten naar de juiste communicatiemiddelen. Je combineert conceptueel en creatief denkvermogen met passie voor de doorvertaling en draait je hand niet om voor content-creatie. Omdat je vaak meerdere projecten tegelijkertijd ondersteunt, is het belangrijk dat je je de omgeving snel eigen kunt maken; welk type ondernemer spreken we binnen dit project aan? En hoe wil die worden geïnformeerd? Verder is het belangrijk dat je blij wordt van ‘regelen’ en graag samenwerkt met bijvoorbeeld bureaus en drukkers. Bovendien moet je on your feet kunnen denken. Als aanpak A niet (goed genoeg) werkt, ga je meteen op aanpak B over.


Wat je in ieder geval mee neemt

  • HBO opleiding, liefst met een communicatieve en/of marketingcomponent
  • 5 jaar relevante communicatie-ervaring, ervaring met evenementorganisatie is een pre
  • Bewezen organisatorische skills; in staat bureaus effectief aan te sturen
  • Je voelt je eigenaar van al je communicatieprojecten
  • Zelfstarter met een flexibele instelling; als er om 07:00 uur een persbericht uit moet, werk je ’s avonds gewoon door


Dit zijn wij

In deze rol werk je binnen het nieuwe B2B team samen met de relatiemanager, GEO analist en commercieel projectleider. Je start in Rotterdam, maar verhuist in de loop van 2019 naar ons nieuwe hoofdkantoor in de buurt van Schiedam CS. En de sfeer? Die is open, informeel, no-nonsense en pionierend. Bijzonder: het ‘verglazen’ van bedrijventerreinen is niet alleen technisch uitdagend en commercieel interessant, maar levert ook nog eens een wezenlijke bijdrage aan de vitaliteit van de betrokken terreinen.


Interesse? Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Telecom, Communciatie, marketing, flexibel, gestructureerd, glasvezel, B2B

Contactgegevens

Contactpersoon Nancy van Zanten

Vestigingsplaats

Solliciteer