Caiway

Campagne & Customer Lifecycle Manager - Naaldwijk

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 11-12-2017 Functiecategorie Marketing
Standplaats Naaldwijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform

Kun jij een samenhangende (CLM) campagnestrategie formuleren, uitdragen én operationaliseren?


Relevantie is dé aanjager van campagnesucces. En dus wil Caiway campagnes naadloos toespitsen op de customer lifecycle fase van individuele klanten en prospects. Onderschrijf jij die gedachte? Weet je hoe je campagnes kunt integreren binnen CLM? En kun je jouw visie niet alleen gloedvol presenteren, maar ook operationaliseren? Caiway zoekt een Campagne & Customer Lifecycle Manager van de strategische, procesmatige én analytische buitencategorie!


Als Campagne & Customer Lifecycle manager maximaliseer je de relevantie van onze campagnes. Dat start met het formuleren en uitdragen van een stevige visie op campagnemanagement, waarbij je niet zozeer met een creatieve bril kijkt, maar het customer lifecycle perspectief leidend maakt. Welke klanten doen we op welk moment welk aanbod? Welke KPI’s maken de resultaten (en verbeterkansen!) inzichtelijk? Jij vertaalt klantinzichten naar een samenhangende campagnestrategie, creëert commitment voor je aanpak, borgt de datakwaliteit en managet de processen. Bovendien analyseer je de resultaten en deel je de daaruit voortvloeiende actionable insights proactief.


Uiteraard staar je niet alleen naar onze navel, maar volg je de marktontwikkelingen op de voet. Welke nieuwe methoden en tooling beloven voor een revolutie te zorgen? En hoe implementeren we die? Dat jij de kansen spot én benut die wij tot nu toe hebben laten liggen, is misschien vervelend voor ons ego, maar waanzinnig goed voor onze organisatie! Verder neem je deel aan het ketenoverleg, zodat de hele organisatie weet welke campagnes eraan komen en daarop kan inspelen.


Jouw key verantwoordelijkheden

  • Formuleren van een visie op campagnemanagement, committeren stakeholders
  • Monitoren en evalueren van campagnes, delen van insights/learnings
  • Optimaliseren en/of innoveren van de 1-op-1 campagneprocessen
  • Borgen van de datakwaliteit en zorgen voor een sluitende campagnekalender
  • Sparringpartner van marketeers, customer intelligence, deelnemen aan ketenoverleg

Dit ben jij

Een Campagne en/of Customer Lifecycle Manager die ervan overtuigd is dat relevantie dé aanjager van campagnesucces is en weet hoe je de relevantie maximaliseert door campagnes onderdeel te maken van de customer lifecycle strategie. Je werkt graag op het dynamische snijvlak van analyse, advies en strategie en ziet kansen waar anderen een databrij zien. Als persoon ben je open en positief. Als professional een overtuigende vooruitdenker.


Wat je in ieder geval meeneemt

  • Een Master of Bachelor, 5+ jaar relevante (!) werkervaring
  • Passie voor (en geloof in) data-gedreven verbeteringen
  • Ervaring met procesmanagement
  • Strategisch denker, maar wel één die projecten ook naar de finish wil brengen
  • Kennis van relevante tools en platformen is een must

Dit zijn wij

Een (razend)snel groeiende aanbieder van (razend)snel glasvezel internet. Een organisatie ook die het beste van twee werelden combineert: de open, informele en toekomstgerichte cultuur van een tech-bedrijf met de niet lullen, maar poetsen mentaliteit van een bedrijf uit het Westland. Als Campagne & Customer Lifecycle Manager ben je lid van ons commerciële team (circa 20 collega’s) en trek je graag en vaak op met marketeers, maar ook met stakeholders uit de business. Je rapporteert rechtstreeks aan de CCO, van wie je meteen de analytische sparringpartner bent.


Interesse? Solliciteer dan door op de solliciteer button te klikken. We lezen graag je motivatiebrief en cv!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Marketing campagemanager Customer Lifecycle

Contactgegevens

Contactpersoon Nancy van Zanten

Vestigingsplaats

Solliciteer